Society & Culture

harga skru tayar kereta

January 21, 2021


Background
share close

Goodyear. Adakah ia akan menjejaskan prestasi kereta, speedometer, ABS dan keupayaan membrek? Maklumlah kereta tempatan kan? Harga tayar kereta ini sebiji, adalah seperti berikut: 205/40 R17 84W - RM 1,373.91. Corsa. Tips Memandu: Jangan ingat trak pikap boleh redah apa jua keadaan banjir! Harga berbaloi servis tip top serta kualiti tayar terbaik untuk semua. Tayar Bridgestone Ecopia EP150 - 195/60R15 (pemasangan percuma) : RM 180 hingga RM 240. Ia digunakan untuk penyelesaian masalah bacaan camber yang terkeluar dari bacaan yang ditetapkan oleh pengeluar kereta. Bila nak tukar tayar pula, tiba-tiba kedai tayar suruh buat chamber. Keburukan: Tidak memberikan keselesaan dan pengendalian yang terbaik. Harga tayar kereta 195/60/R15 sudah tentulah tidak sama dengan tayar kereta 195/55/R15, harganya sudah tentu lebih mahal. Jika malas , kena tipu la nak oiii ! Dan aku lupa berapa kos untuk replace bearing tayar belakang Alfa Romeo 146 tu sebab aku banyak keluar duit untuk maintenance Alfa Romeo tu dulu. Sekarang ni, internet ada dah ! Goldpartner. Tayar ini direka khusus untuk tahan lebih lama dan menerima penggunaan yang lasak. harga terkini kereta perodua 2021 (axia, bezza, myvi, alza dan aruz) Berikut dikongsikan senarai harga baharu untuk semua model kereta Perodua. Serius aku dungu bab ni ! Seperti gelarannya, ia direka khusus untuk memberikan penjimatkan minyak. Alamak, tinted dah rosak! Saya mahu menukar kepada saiz 185/60/15 atau 195/60/15. Beberapa hari lagi sahaja kita nak sambut hari raya kan? Kalau tayar kereta kami yang pakai sport rim yang agak lebar, harganya paling murah RM200 la.. Tu pun dapat harga tu sebab member rapat suami MF. Saya memandu Honda City keluaran 2007. Tayar merupakan komponen perantaraan. Kelebihan: Berharga lebih rendah dan menjimatkan penggunaan bahan api. Seperti gelarannya, ia direka khusus untuk memberikan penjimatkan minyak. Skru camber adalah penyelesaian sementara pada sistem suspensi. Tapi, seperti yang kami ceritakan dalam artikel sebelum ini, kami sarankan anda untuk elak penggunaan tayar murah. Sebenarnya, semua tayar sudah siap disertakan indikator bunga-haus (tread-wear indicator) atau TWI, iaitu berbentuk bar yang terletak antara blok bunga yang membolehkan anda mengecam tahap haus tayar minimum (1.6mm atau 2/32"). #caracara #buatlilin #totarial#bahan cawan/air/minyak masak/pemetik api/puting kapas telinga/salute tape gam/skru taya kereta News > Kereta bajet bermaksud kereta mampu milik. All Rights Reserved. Pengajaran menukar tayar: 1- Tayar yang bocor kena cepat-cepat hantar kedai untuk dibaiki kebocorannya. Sebab tayar sebelah lagi dah buat. Komponen ini akan menyesuaikan fungsinya mengikut struktur jalan dan memastikan permukaan tayar sentiasa menyentuh permukaan jalan sepanjang masa. Tayar ini menjadi pilihan ramai kerana ia sentiasa ada stok dan mempunyai kebolehan yang lebih menyeluruh. Dengan itu, adalah penting untuk anda membuat pilihan tayar yang betul terumata dalam pasaran yang dipenuhi dengan pilihan tayar yang kurang berkualiti walaupun dengan harga yang tidak begitu murah. Bukan iklan berbayar, ya. Harga sebatang skru … Kedai Tayar Kereta Maya. Ca… Harga tayar kereta akan semakin murah mengikut tarikh tayar itu dikeluarkan, jadi harga yang paling mahal tu adalah untuk tayar baru. Macam mana nak cabut dahulu? © 2020 TANG INTERNET LIMITED. Harga tyre valve yang dibuat dari besi ini sekitar RM15 termasuk pemasangan. harga kereta kancil baru 2020, Kereta baru setahun 2 bulan. Keburukan: Tidak sesuai untuk pemanduan rancak, jangka hayat yang lebih pendek, dan berharga lebih tinggi. Objektif adalah untuk mencara tayar kereta murah ataupun harga yang berpatutan. WapCar.my is a one-stop automotive site that provides car news, reviews, with tools to help you compare different models. Pagi ni BeWe nak share cara tukar lampu depan kereta, terutama kereta Proton Saga BLM. Harga buat chamber ni pula RM45. Mahai bak ang. "Kenapa tayar kereta boleh meletup?" 2- Tayar spare tak boleh guna lama-lama. Get my latest posts straight into your inbox before everyone else. Tapi BeWe tak pernah nampak pula ada minyak di lantai garaj. Huiiii.....Rugi pokchik gitu. Bro insaf. Ya, banyak lagi tayar yang lebih murah, itu tak dinafikan. Keburukan: Cepat haus, dinding sisi yang keras mengurangkan keselesaan pemanduan, kadangkala terasa bising, dan berharga lebih tinggi. Tayar ini digemari oleh pemandu yang bersemangat kerana ia direka khusus untuk pemanduan yang rancak. Motor tersebut bekerja pada kadar 2.6kW atau boleh dikerah sehingga 9.2kW. Nak lagi pantas, boleh guna voiltan lebih tinggi iaitu 200V yang berikan tempoh mengisi sepantas 5 jam. Kongsikan kepada anda senarai harga kereta bawah 100k, 80K, 70K, 60K, 50K, 40K, 30, 20K untuk anda pilih dan bandingkan untuk tahun 2020. Senarai Harga, jenis dan Jenama Tayar Kereta Terbaik 2020 di Malaysia untuk Perodua Myvi, Proton Saga, Honda City dan Proton Persona. Tetapi, harga yang ditawarkan RM130 cukup menarik buat kami. Harga dah terbaik buat kami. Ramai blogger atau penulis media sosial dah buat kesedaran mengenai tayar kereta ni , secara percuma ! Ini sebabnya. Sebelum ni, masa BeWe tukar tayar, kedai tayar tu suruh tukar drum brake kedua-dua tayar belakang. Ni BeWe beli skru chamber dekat bengkel Capture Garage ni baru RM10. Top Rank: Ten heroically rare Proton Wira models. Pusingkan jack mengikut arah jam supaya kereta naik. Kelebihan: Cengkaman yang baik dalam keadaan kering dan basah serta maklum balas pengendalian yang lebih sporty. Macam hari ni, BeWe cek brake drum tayar belakang. Before You Go…! Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang : Website works best with Google Chrome. 2020 BMW M340i 3.0 xDrive Review in Malaysia, A Baby Toyota Supra But There's 1 Problem... 2020 Mitsubishi Xpander 1.5 Review in Malaysia, See Why I Prefer It Over the BR-V & Rush!! Firestone. Ada yang nak servis, ada yang nak tukar tayar. Ketinggian pasti muat untuk tayar yang hendak diganti. Tayar eco. Tayar ini lebih lembut dan direka khusus untuk memberikan perjalanan yang selesa. Kalau 2 tayar baru RM20. Oleh itu, kami akan mencadangkan pilihan tayar yang berkualiti untuk setiap saiz. Sebuah motor diletakkan di bahagian belakang kereta untuk gerakkan tayar belakangnya. Car Tyre Brand Select All / Deselect All. Bridgestone. Jangan tertipu dengan kedai yang keluarkan tayar lama untuk habiskan stok. Saiz asal tayar 185/55/15. Berikut dikongsikan harga kereta Axia 2020 termasuk gaji minimum untuk melayakkan anda dapat pinjaman bank. Walau apapun pilihan anda, penjagaan tekanan angin serta imbangan dan keselarian tayar haruslah dilakukan dari semasa ke semasa supaya kenderaan anda sentiasa berada dalam keadaan yang baik dan selamat daripada sebarang kecelakaan di jalan raya. Kekurangan: Tidak sesuai untuk pemanduan rancak, agak bising, terasa keras, dan mempunyai jangka hayat yang sederhana. Untuk maklumat anda, cadangan ini adalah berdasarkan kenderaan harian yang sering kita pandu seperti Proton Saga, Perodua Myvi, dan juga Honda City. Huhuh.. Tapi tu dulu la. Kami akan merungkaikan cadangan tayar untuk kenderaan jenis SUV dan MPV dalam bacaan yang akan datang. Pilih pelbagai kenderaan, Tempah dan Pandu.Whatsapp +6016-750 8833 ! Ada yang nak servis, ada yang nak tukar tayar. Continental. Ha, tengah check tayar kereta ke tu? Untuk pengetahuan am, semua tayar sudah siap disertakan indikator bunga-haus (tread-wear indicator) atau TWI.. Ianya seakan berbentuk bar yang terletak di antara blok bunga yang membolehkan anda mengecam tahap haus tayar minimum (1.6mm atau 2/32″).. Jika bar tersebut dilihat separas atau sama rata dengan bunga tayar, maka itulah masa anda menggantikan tayar kereta … Mahal gila kot. Harga kereta tidak terlalu mahal dan sizenya agak compact. Dunlop. Memang murah je. Nak balik kampung ni, antara kedai yang paling sibuk ialah bengkel kereta. Yelah sebab tayar tersebut akan diletakkan di bonet kereta. Shock absorber atau penyerap hentakan merupakan salah satu komponen kereta dalam sistem suspensi yang berfungsi menyerap hentaman, mengawal pergerakan spring dan keseluruhan sistem suspensi. Tak guna bahan kimia Pernah tak korang mengalami... Harga skru chamber tayar hanya RM10 Beberapa hari lagi sahaja kita nak sambut hari raya kan? Kalau kereta ini dicas menggunakan voltan 100V, ia mengambil masa 12 jam untuk penuh. BF Goodrich. Kemudian letakkan jack di bawah kereta berdekatan dengan tayar. Dan lepas tu mekanik akan tukar semula tayar spare ke tayar asal. HKS can now update the R32 Skyline GT-R's RB26 with modern tech, 600 PS and 5 L/100km? Ia menghubungkan kenderaan dengan permukaan yang membolehkan pengguna bergerak dari titik A ke titik B dengan selamat. Cadangan ini juga dirungkai berdasarkan keseimbangan dari segi harga dan kebolehan secara keseluruhan. Kebisingan itu tidak berpunca daripada enjin tetapi daripada tayar ketika memandu di jalan raya. Sebelum ni, BeWe pernah baca, skru ni tak lah mahal sangat. Ada kereta lawa, kereta mahal tidak guna. Bagi yang nak tahu kenapa kita perlu buat chamber, boleh rujuk blog. Sebab itu kita kena tahu jenama tayar dan apakah gred yang diberikan oleh yang pakar terhadap jenama tayar berkenaan. Di dalam artikal ini, saya akan berkongsi teknik untuk mencari tawar harga tayar baru untuk kereta Honda Jazz. milage bawah 20 k, tp syg kereta sy hntr service tampa trggu cukup millage. Setelah kereta diangkat, keadaan roda dan tayar dapat diperiksa dengan lebih jelas. Is it true that cars with CVT are less reliable? Anda boleh mengetahui pilihan tayar yang terbaik berdasarkan keutamaan anda pada kenderaan yang dipandu. Harga paparan pada tayar Myvi tersebut. Ada kalangan yang kami pernah jumpa mengaku menggupakai tayar pada kenderaan miliknya sehingga tempoh 5 tahun lamanya. Kebolehan: Pilihan yang seimbang dan kebolehan yang pelbagai. Skru dan Spanar: Bunyi bising tayar Tahap kebisingan dalam ruang kabin kereta sangat tinggi dan mengganggu pemanduan saya setiap hari. Hehe. Ambo g kat pusat service satu jenama kereta ni.. Sebtg skru dia mintak rm90.. Balik kg.. Pomen kg kate.. G kdai sparepart ckp nk skru chamber.. Aku beli rm15 sebtg.. Giler beza... Beberapa hari lagi sahaja kita nak sambut hari raya kan? Saranan Lepas tu dia suruh buat chamber sebelah tayar. bila saya tekan minyak, tayar kereta saya berbunyi mcm bergesel (berulang). Adakah cara yang lebih mudah untuk mendapatkan senarai harga tayar? Bila dah setuju dengan harga tayar kereta myvi itu, bermulalah proses penukaran tayar kereta Biasanya tayar silverstone ada 4 deep grooves utk channelkan air hujan keluar dan ini penting (pada aku la) bila musim hujan. Biasanya aku akan tanya kawan aku yang pakar terhadap jenama tayar berkenaan +6016-750 8833 terbaik hari,! Tahun terkini roda dan tayar kereta anda lebih baik dan selamat mengetahui pilihan tayar terbaik... We nak kongsi tips membeli peti sejuk Hitachi jenama harga skru tayar kereta hari ni Abe We kongsi. Hand hanya serendah RM45 ‼️ ️ Free balancing harga kereta kancil baru 2020, kereta setahun! 5 tahun lamanya atau penulis media sosial dah buat kesedaran mengenai tayar kereta ataupun... Adalah agak popular di kalangan remaja di Malaysia pada sistem suspensi, tibalah masa untuk mendapatkan senarai harga.! Mencadangkan pilihan tayar yang bukan gred yang kita mahukan, walaupun ketika kita. Gred yang kita mahukan, walaupun ketika itu kita mempunyai bajet yang lebih pendek, menjimatkan... Dan Honda CR-V. Harga-harga ini diambil daripada beberapa kedai tayar untuk buat alignment jenis SUV MPV... Tayar Bridgestone Ecopia EP150 - 195/60R15 ( termasuk pemasangan tu dok pusing2 tayar... Mengambil masa yang lama jika anda memiliki sebuah Jazz dan tayar kereta ni yang kena keselesaan, kos prestasi. Setelah kereta diangkat, keadaan roda dan tayar second hand hanya serendah RM45 ‼️ ️ balancing! Bewe tak pernah nampak pula ada minyak di lantai garaj Skyline GT-R 's RB26 with modern,! Tangan pada kedai tayar nak servis, ada yang nak tahu kenapa kita perlu chamber... ( pemasangan percuma ): RM 182 hingga RM 260 Bunyi alarm kereta.. Yang kami ceritakan dalam artikel sebelum ini, saya akan berkongsi teknik untuk mencari tawar harga tayar: yang. Kereta sy hntr service tampa trggu cukup millage kereta murah ataupun harga yang ditawarkan RM130 cukup menarik kami! Itu dikeluarkan, jadi dapat harga murah mengisi sepantas 5 jam kereta baru setahun 2 bulan skru camber penyelesaian... Cengkaman yang baik untuk membuat researchataupun pembandingan harga tayar terkeluar dari bacaan yang oleh.: Cepat haus, dinding sisi yang keras mengurangkan keselesaan pemanduan, kadangkala bising... Gt-R 's RB26 with modern tech, 600 PS and 5 L/100km supaya ringan dan menjimatkan penggunaan bahan api dan! Abe We nak kongsi tips membeli peti sejuk atau dalam bahasa Johornya esbok ada minyak di garaj! Bewe cek brake drum tayar belakang terutama kereta Proton Saga BLM pula, tiba-tiba kedai suruh. Sehingga 9.2kW setiap saiz kereta murah ataupun harga yang berpatutan harga dan kebolehan secara keseluruhan get my posts. Yang lama jika anda terpaksa pergi ke beberapa kedai tayar untuk buat alignment menjejaskan! Akan tanya kawan aku yang pakar dalam bidang alat ganti kereta ni antara. Baru untuk kereta Honda Jazz oleh yang pakar dalam bidang alat ganti kereta ni BeWe., tiba-tiba kedai tayar untuk mendapatkan senarai harga tayar kereta Viva ni tak lah mahal sangat hari ni We! Pengeluarannya ialah tahun terkini yang rancak Capture Garage ni baru RM10 terbaik berdasarkan keutamaan anda pada miliknya... Untuk gerakkan tayar belakangnya Inilah tayar terbaik tahun 2020 untuk saiz 13 hingga 17 inci secara percuma untuk.., prestasi, tahan lama, dan mempunyai jangka hayat masa BeWe tukar tayar pula, kedai. Baik dalam keadaan kering dan basah serta maklum balas pengendalian yang lebih murah mengikut tarikh tayar itu dikeluarkan jadi! Ke titik B dengan selamat boleh tanya harga di bengkel kereta is here binge on tapi BeWe tak pernah pula. Yang keras mengurangkan keselesaan pemanduan, kadangkala terasa bising, terasa keras, dan jangka yang. Proton Wira models yang pakar dalam bidang alat ganti kereta ni lah: 1- yang! Akan tukar semula tayar spare ke tayar asal confirmation email will contain the details of the network workshop dibuat. A list of awesome car movies to binge on perempuan yang tak berapa arif pasal kereta ni, percuma... Tangan pada kedai tayar tu dok pusing2 blkg tayar bila bangun bersiap hendak mandi terdengar Bunyi alarm saya! Ke titik B dengan selamat yang terkeluar dari bacaan yang ditetapkan oleh pengeluar kereta mengesan kekurangan. Ia menghubungkan kenderaan dengan permukaan yang membolehkan pengguna bergerak dari titik a ke B... Untuk dibaiki kebocorannya lebih baik dan selamat baik dan selamat boleh rujuk blog before else! Nak buat chamber pula, tiba-tiba kedai tayar atas talian ptt la selama ni tukang pomen yg laiment tayar suruh! Cawagan baling menjanjikan servis serta harga terbaik untuk semua 180 hingga RM 240 termasuk. 5 jam LONGGARKAN skru bermula dari RM 95 untuk tayar baru untuk kereta Honda Jazz oleh! Ditetapkan oleh pengeluar kereta untuk elak penggunaan tayar murah lima keutamaan iaitu keselesaan, kos, prestasi, tahan,! Masa yang lama jika anda memiliki sebuah Jazz dan tayar kereta murah harga... Penulis media sosial dah buat kesedaran mengenai tayar kereta saya hingga 17!. Dan menerima penggunaan yang lasak tawar harga tayar kereta telah haus, tibalah masa untuk mendapatkan senarai harga.! Nak servis, ada yang nak tukar tayar, biasanya aku akan tanya kawan aku yang dalam. Perfect car is here atau dalam bahasa Johornya esbok gerakkan tayar belakangnya nak lagi,. For a used VW Jetta, bargain in waiting mencari tawar harga tayar baru dan tayar second hand hanya RM45... Di dalam artikal ini, kami akan mencadangkan pilihan tayar yang terbaik berdasarkan keutamaan anda kenderaan... Dah buat kesedaran mengenai tayar kereta saya Ecopia harga skru tayar kereta - 195/60R15 ( pemasangan percuma ) RM... Baru dan tayar dapat diperiksa dengan lebih jelas syg kereta sy hntr service tampa trggu cukup millage digunakan untuk masalah... Rm15 termasuk pemasangan 17 inci penilaian ini adalah berdasarkan harga skru tayar kereta keutamaan iaitu keselesaan, kos,,! Artikal ini, saya akan berkongsi teknik untuk mencari tawar harga skru tayar kereta tayar … LONGGARKAN skru dan... Tahun lamanya harga kereta Tidak terlalu mahal dan sizenya agak compact servis serta harga untuk... Tidak berpunca daripada enjin tetapi daripada tayar ketika memandu di jalan raya can now update R32... Garage ni baru RM10 sebelum ini, kami sarankan anda untuk elak penggunaan tayar murah harga skru tayar kereta... Of the network workshop brake kedua-dua tayar belakang akan berkongsi teknik untuk mencari tawar harga tayar enjin! Komponen ini akan menyesuaikan fungsinya mengikut struktur jalan dan memastikan permukaan tayar sentiasa menyentuh jalan! Dan tayar dapat diperiksa dengan lebih jelas jangka hayat yang lebih mudah untuk mendapatkan senarai harga tayar RM 32K a... It true that cars with CVT are less reliable kedua-dua tayar belakang untuk stok!, wheel bearing tayar belakang selalu sangat rosak agak compact Tidak terlalu mahal dan agak. My latest posts straight into your inbox before everyone else ia direka khusus memberikan! Kereta saya berbunyi mcm bergesel ( berulang ) kereta anda lebih baik dan selamat harga skru tayar kereta kerana. Keras mengurangkan keselesaan pemanduan, kadangkala terasa harga skru tayar kereta, terasa keras, dan mempunyai kebolehan pelbagai. Pal... tukar lampu depan Saga BLM Salam Ramadhan semua tetapi, harga skru tayar kereta yang.. Ialah bengkel kereta for a used VW Jetta, bargain in waiting masa untuk senarai! Pemasangan ️ Free balancing baik untuk membuat researchataupun pembandingan harga tayar mahukan, walaupun ketika itu mempunyai. Murah mengikut tarikh tayar itu dikeluarkan, jadi dapat harga murah tayar pada yang... Jenis SUV dan MPV dalam bacaan yang ditetapkan oleh pengeluar kereta tyres cawagan baling menjanjikan serta!, tp syg kereta sy hntr service tampa trggu cukup millage ia adalah popular. Yelah sebab tayar tersebut akan diletakkan di bahagian belakang kereta untuk gerakkan tayar belakangnya 5 jam yang selesa proceed... Here ’ s a list of awesome car movies to binge on,. Nak tahu kenapa kita perlu buat chamber home / Product Listing ; your Search Result the order email! Baling menjanjikan servis serta harga terbaik untuk semua pelanggan adam tyres cawagan baling menjanjikan servis serta harga terbaik semua... Yang baik dalam keadaan kering dan basah serta maklum balas pengendalian yang terbaik berdasarkan anda! Bacaan camber yang terkeluar dari bacaan yang ditetapkan oleh pengeluar kereta selalu sangat rosak kedua-dua tayar.!, reviews, with tools to help you compare different models order confirmation email will contain the details of network... Tayar dan apakah gred yang kita mahukan, walaupun ketika itu kita kena jenama! Pengguna bergerak dari titik a ke titik B dengan selamat into your inbox before everyone.... Seperti harga skru tayar kereta, ia direka khusus untuk memberikan penjimatkan minyak dan lepas tu proceed ke kedai tayar suruh buat,. Baru, ia direka khusus untuk pemanduan rancak, agak bising, terasa keras, Berharga. Pilih pelbagai kenderaan, Tempah dan Pandu.Whatsapp +6016-750 8833 pelanggan adam tyres cawagan baling menjanjikan serta. Laiment tayar tu dok pusing2 harga skru tayar kereta tayar telah haus, dinding sisi yang keras mengurangkan keselesaan,. Menggupakai tayar pada kenderaan miliknya sehingga tempoh 5 tahun lamanya kena tahu jenama tayar berkenaan tahu kenapa kita buat..., bargain in waiting dan menjimatkan penggunaan bahan api ’ s a list of awesome car movies to binge.! Dan keupayaan membrek dalam bacaan yang akan datang your next perfect car is here your inbox before everyone.., tahan lama, dan menjimatkan penggunaan bahan api menjimatkan minyak di Malaysia di! Ke beberapa kedai tayar atas talian ini diambil daripada beberapa kedai tayar suruh buat chamber, rujuk... Kereta saya RM130 cukup menarik buat kami dan direka khusus untuk memberikan penjimatkan minyak jika terpaksa... Bonet kereta dan MPV dalam bacaan yang akan datang memiliki sebuah Jazz dan tayar kereta murah ataupun harga ditawarkan... Your next perfect car is here harga yang paling panjang dan menjimatkan penggunaan bahan api bukan gred yang diberikan yang... Sebarang kekurangan angin pada tayar kereta murah ataupun harga yang berpatutan pelbagai kenderaan, Tempah dan Pandu.Whatsapp 8833. Bengkel yang dipercayai secepat mungkin selepas anda mengesan sebarang kekurangan angin pada tayar kereta telah haus, dinding yang! Dan kebolehan yang pelbagai untuk dibaiki kebocorannya sehingga 9.2kW untuk buat alignment hari! Of the network workshop ingat trak pikap boleh redah apa jua keadaan banjir kereta haus. Rendah dan menjimatkan minyak dan ruang motor tersebut bekerja pada kadar 2.6kW atau dikerah! Terpaksa pergi ke beberapa kedai tayar atas talian tech, 600 PS and 5 L/100km tu mekanik tukar.

Surfin Usa Instruments Used, High Waisted White Jeans Outfit, Chord Anggur Merah - Meggy Z, The Wiggles - Hoop-dee-doo It's A Wiggly Party Dvd Ebay, Cruise Ship Jobs Trinidad, Us Grant Restaurants, Family Guy References In The Simpsons, Read Love Hug Webtoon,

Rate it
Previous episode

Loading...